SVENSKTILLVERKAD EKOLOGISK & VEGANSK MINERALMAKEUP

#1 NYHETER

Vi produktutvecklar ständigt för att  ta fram nya produkter som du som konsument kan njuta av. Helt naturliga, ekologiska och veganska lyxiga produkter som du använder tryggt och med gott samvete. Vi trendspanar också över hela världen för att du ska kunna hänga på de trender som tilltalar dig.

Eftersom YAG är ett helt svensktillverkat märke kan vi plocka upp nyheter i produktionen så fort vi anar en trend. I år tog vi fram hela 9 st olika Highlighters. 4 st i creamform och 5 i löst puder för att alla ska kunna hitta en favorit.

På labbet i Halmstad produktutvecklar vi hela tiden för att hitta de rätta nyanserna och konsistenserna. Men något vi aldrig gör avkall på är de ekologiska, veganska och naturliga ingredienserna.

#2 VÅRA PRODUKTER

Vårt produkt sortiment är inte enormt, vi brukar säga att det är lagom stort. Tanken med YAG
är att du ska kunna mixa och blanda alla produkter som du vill. Ingen produkt är uttorkande
eller skadlig vilket betyder att du kan använda alla produkter även på den mest ömtåliga huden
runt ögonen. Testa t.ex vår cream Higlighter som Eyeshadow eller ett Lipstick som Creamrouge.

#3 VÅR FILOSOFI

Vår filosofi är enkel. Vi vill vara med och öka medvetenheten för ekologiska och veganska produkter. Vi vill ta vårt ansvar och erbjuder därför de finaste finaste produkter i form av YAG mineral makeup. Som om inte ekologisk och veganskt är lyxigt nog har vi valt att presentera våra produkter i lyxigare förpackning som bättre stämmer med det lyxiga innehållet. 

Vi är också medlemmar i NOC sweden som är en branschorganisation som jobbar för att bl.a öka folks medvetenhet om Natural, Organic Cosmetics som förkortningen NOC står för. Följ länken och läs mer om
NOC.

#4 VÅRT INNEHÅLL

Här kan du inom kort läsa om vårt innehåll och söka en specifik ingrediens.

#5 BLI ÅTERFÖRSÄLJARE