top of page
BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Är du intresserad av att sälja produkter som inte alla andra säljer och som dessutom är fantastiska?!

 

Då ska du maila in till oss! Just nu söker vi nämligen återförsäljare i Sverige. Vårt mål är att täcka upp vårt avlånga land geografiskt. Så är du salong- eller butiksägare och är intresserad, är du varmt välkommen att höra av dig.

 

Hos YAG finner du tre olika produktgrupper under det egna varumärket YAG.

  • Mineralmakeup

  • Smycken

  • Accessoarer

Vår mineralmakeup är svensktillverkad, vegansk och ekologisk. Produkter som du kan stå för?! Vi använder enbart de absolut finaste råvaror vi kan köpa in, och vi håller oss inom EU så långt vi bara kan.

Våra fina smycken kom till lite av en slump då både jag och min dotter var ute efter smycken till en tillställning men inte hittade något vi tyckte om. Antingen så var det för litet, för stort eller för dyrt.

På accessoar sidan säljer vi äkta siden scarves som håller en fantastiskt hög kvalité. Men vi har även läderskärp för dam & herr i högkvalitativt läder.

Vi har också numera den svenska agenturen för Kali shoes. I en liten liten skofabrik i södra Italien tillverkas dessa boots hantverksmässigt helt för hand och håller en fantastisk kvalité.

Kvalité kvalité kvalité är ett av våra ledord. Vi vill jobba med "slow fashion" och det kan man bara göra med bra kvalité och produkter som håller länge!

VI SÄLJER INTE TILL VEM SOM HELST!

Vi säljer t. ex inte till de stora nätjättarna som dumpar priserna. Vi håller oss till mindre salonger och butiker där säljarna har fått utbildning i våra produkter. Vet vad dom innehåller och hur dom fungerar. Vi är nämligen väldigt stolta över våra fina råvaror och produkter!

Vi anser också att försäljning ska ske på lika villkor. Kunden ska inte kunna gå in på en salong eller en butik och få produkter rekommenderad av utbildad personal, för att sedan gå hem och klicka hem dom hos någon av de stora jättarna, som dumpar priserna. Vi vill ha levande statskärnor, inte en massa lastbilar på vägarna som enbart kör webb-ordrar som försämrar vår miljö.

KONTAKT

Vi letar alltid efter nya återförsäljare och spännande möjligheter. Låt oss ta kontakt!

bottom of page