top of page
Sök
  • Skribentens bildÅsa Sjö

Säg hej till vårt nya Mineralstift - läppar, kinder & ögon.

Uppdaterat: 4 maj

Nu är det äntligen här, som vi har väntat...Att produktutveckla är inget som går över en helg. Många är batcherna som har slängts i vårt labb. Ibland kan ett halvt gram vara det som gör skillnaden. Man får helt enkelt laborera sig fram.


Visst, vi är vana och har ju ett hum om vad som ska ändras, men gudarna ska veta att det inte alls blir som man har tänkt sig ibland. På gott och ont, man kan hitta nya egenskaper som kan vara början på en nya produkt.


Vårt nya Läppstift benämns nu också som mineralstift, det är baserar sig på vår första läppstift formula som redan var väldigt omtyckt och satt superbra. Men nu var det dags att ta nästa steg in i framtiden och ta stiftet till nya höjder.


Vi hade bestämt oss för att stiftet skulle vara supervårdande. Inte bara på ytan utan också på djupet. Förutom de ursprungliga vårdande och skyddande ekologiska oljorna och vaxerna som redan fanns i formulan, la vi till hela 3 olika hyaluronsyror. En som skyddar på ytan, en som lägger sig i vecken och en som går ner i det översta lagret i huden. Vi la också till Alatoin som är lugnande och läkande, Aloe Vera juice (ekologisk såklart) och kollagen. Som kronan på verket la vi till den fantastiska Kakadu plum oljan, som kommer hela vägen från Tasmanien i Australien. Ursprungsbefolkningen där har använt oljan i 1000-tals år!


Kakadu plum oil är dessutom antiseptisk och läkande. Har ett högt innehåll av vitamin E och innehåller mycket mer antioxidanter än blåbäret. Det magnifika Kakadu Plommonet har de högsta registrerade nivåerna av vitamin C i hela världen, och mäter upp till 100 gånger mer vitamin C än som finns i en apelsin. Och doften, wow alltså, den luktar såååå gott, man vill nästan äta upp den!Våra pigment


Vi använder oss enbart av mineralpigment som är 100% rena och som inte uppblandade med något. Vi har också mycket pigment i våra stick. Det gör att nyanserna blir väldigt täckande och fullmatade med pigment, som ett riktig stift ska vara. Varje stift är tillverkat för hand under ytterst renliga förhållanden, i ett så kallat renrum. Det är faktiskt ett riktigt hantverk!!


Självklart är vårt nya stick både ekologiskt och veganskt och vi skulle aldrig ens komma på tanken att testa våra produkter på djur. Finns ingen anledning heller, det finns ju inga farliga eller giftiga ämnen i, utan bara naturliga och vårdande gosaker från naturen.<3

 

Och glöm inte att följa oss på Instagram och Tik Tok, där lägger vi upp när vi skriver nya blogginlägg, erbjudande och nyheter mm eller fyll i för att få vårt nyhetsbrev med de hetaste nyheterna.


Ha det bäst, teamet på YAG <3 och glöm aldrig "You Are Gorgeuos".
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page